ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Китаї до страти засудили чоловіка, який підпалив ексдружину-блогерку в прямому ефірі

15.10.2021, 14:47
Фото - China Central Television
Фото - China Central Television

Суд у Китаї засудив 14 жовтня до смертної кари чоловіка, який підпалив свою колишню дружину та популярну блогерку Ламу під час її прямого ефіру. Смертний вирок був винесений негайно.

Про це повідомляє видання Shine, South China Morning Post, ВВС.

Тан Лу минулого року прийшов до будинку Ламу, облив її бензином та підпалив. Вона отримала 90% опіків тіла та через два тижні померла у лікарні.

Тан і Ламу одружилися в 2009 році. Під час шлюбу Тан бив Ламу. Після того як вони розлучилися у 2020 році, Тан неодноразово намагався знову одружитися з Ламу, але вона йому відмовила.

Ламу було 30 років, у неї залишилося двоє дітей.

Суд заявив, що злочин був надзвичайно жорстоким, а його наслідки - дуже серйозними, що призвело до суворого покарання для Тана.

Випадок з Ламу викликав обурення по всій країні та призвів до нової дискусії про насильство над жінками.

Після її смерті десятки тисяч її послідовників закликали до справедливості.

Китай у 2016 році криміналізував домашнє насильство, але воно залишається поширеним, особливо в сільській місцевості.

Ламу неодноразово зверталася до поліції щодо насильства з боку Тана, але офіцери відмовили їй, сказавши, що насильство є “сімейною справою”. Потім вона розлучилася з Таном, але повернулася до нього після того, як він погрожував вбити одного з їхніх дітей. Після того, як він продовжував її бити, вона знову подала на розлучення, але Тан отримав опіку над двома синами.

У своєму останньому пості Ламу зняла себе після повернення з подорожі в гори. Вона була одягнена в традиційний тибетський одяг і співала пісню на мандарині про гостинність свого народу.

Як повідомляв ІМІ, 30 вересня 2020 року у Китаї померла популярна блогерка Ламу, яку підпалив під час стріму її колишній чоловік Тан Лу

Liked the article?
Help us be even more cool!