ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві працівник ресторану напав на журналістку Прямого каналу під час перевірки закладу

13.04.2018, 12:04
Фото - скріншот з відео Прямого каналу

У Києві 11 квітня один з працівників ресторану “Два гуся” напав на журналістку програми “Споживач” телеканалу “Прямий” Олену Бунт, коли знімальна група каналу прийшла з перевіркою до закладу. Про це повідомляється на сайті каналу.

Як видно на відео, журналістка представилася, коли прийшла до закладу. Вона була разом з експертом програми Максимом Несміяном. Під час перевірки один з працівників закладу сказав журналістам, щоб вони не знімали.

Експерт Максим Несміян вказував на недоліки закладу, хотів подивитись книгу скарг, проте працівник ресторану вихопив її. На прохання журналістки віддати подивитись книгу скарг співробітник закладу відповів: “Дівчино, ви хочете, щоб я вам окуляри розбив?” Після цього він почав виривати з її рук мікрофон та забрав його. І лише згодом віддав, коли журналісти повідомили, що викличуть поліцію.

Після інциденту журналісти залишили заклад і викликали правоохоронців. На місце інциденту приїхала слідчо-оперативна група. Журналістка Олена Бунт написала заяву. Правоохоронці допитали свідків, зокрема Максима Несміянова.

Як зазначила журналістка, коли оперативна група прибула на місце, заклад “Два гуся” вже зачинився, хоча до журналістів вони виходили. Не пустили всередину закладу навіть правоохоронців.

Liked the article?
Help us be even more cool!