ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві оштрафували підприємців за незаконне розповсюдження російських книжок – Держкомтелерадіо

17.08.2018, 15:34
Фото - focus.ua

У Києві на книжковому ринку “Петрівка” припинено незаконну реалізацію книжкової продукції, завезеної з Російської Федерації без дозвільних документів. Про це повідомляється на сайті Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Незаконну продукцію виявлено під час спільних заходів СБУ і Держкомтелерадіо.

Згідно з повідомленням, ФОП Перчак В.В. та ФОП Путівський В.А. оштрафовані на 37 тис. 230 грн. У разі повторного порушення чинного законодавства, сума штрафу становитиме вже 186 тис. 150 грн.

“Рішення про накладення адміністративно-господарського штрафу підлягає виконанню з моменту його винесення, але не пізніше 15 робочих днів з дати її отримання суб’єктом господарювання, щодо якого його винесено. Воно може бути оскаржено суб’єктом господарювання протягом 10 робочих днів з дня його отримання”, – зазначає комітет.

За інформацією комітету, станом на 16 серпня уповноваженими посадовими особами Держкомтелерадіо складено 14 протоколів про накладення адміністративно-господарських штрафів. Загальна сума штрафних санкцій становить 521 220 грн. Незаконно ввезену видавничу продукцію вилучено з обігу.

Як повідомляв ІМІ, 16 серпня Державний комітет України з питань телебачення і радіомовлення (Держкомтелерадіо) повідомив, що вніс на розгляд Кабінету Міністрів України проект розпорядження про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до російських видавництв, які видають і поширюють продукцію антиукраїнського змісту.

Liked the article?
Help us be even more cool!