ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві невідомі підпалили авто журналісту (оновлено)

23.05.2018, 12:00
Фото - "Київ Оперативний"

22 травня у Києві невідомі підпалили автомобіль журналісту одного з телеканалів і поклали під двірник три гривні. Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Інцидент стався на вулиці Полковій. Сигнал про пожежу надійшов на пульти пожежних рятувальників, медичних працівників і правоохоронців близько опівночі.

По приїзду рятувальники Державної служби надзвичайних ситуацій виявили автомобіль Mitsubishi, що вже не горів, та власника автомобіля. Йому вдалося ліквідувати пожежу власноруч.

За попередньою інформацією, це був навмисний підпал. Власник автомобіля повідомив, що працює журналістом на одному з телеканалів, не виключає, що підпал стався через професійну діяльність.

На місці працювали правоохоронці, які з‘ясовували всі обставини події.

Як вдалося з’ясувати ІМІ, авто пошкодили оператору 4 телеканалу (донедавна RTI) Святославу Кіналю. 

Як розповів ІМІ Святослав Кіналь, він пов’язує підпал саме зі своєю професійною діяльністю. Він підозрює, хто міг зробити, проте сказати наразі не може.

“Я пов’язую це з журналістською діяльністю, на 90%. Я маю версію, але наразі її не можу озвучити”, - сказав він. Він додав, що гроші, залишені під двірником, якраз натякають йому, з чим може бути пов’язаний підпал.

Також Святослав Кіналь повідомив, що правоохоронці встановили, що це був умисний підпал.

“Це був умисний підпал саме моєї машини, тому що поруч стояли дорожчі машин. І направлено палили саме мою машину. Знайшли докази, що був саме підпал. Знайшли пляшку з вибуховою речовиною, тканину бачив”, - розповів він.

Також оператор розповів, що він був якраз вдома, коли побачив, що горить його машина та зумів її самостійно погасити.

“Я був вдома. Десь в 00:10 засигналив брелок машини, я виглянув у вікно, думав, може хтось випадково вдарив машину. Визернув з балкону і побачив вогонь. І після цього взяв 18-літровий бутиль води та побіг гасити. Зумів сам погасити пожежу”, - розповів він.

У заяві до поліції, додав Кіналь, він вказав, що інцидент може бути пов’язаний з його журналістською діяльністю.

Liked the article?
Help us be even more cool!