ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві 4 червня - презентація книги журналіста Асєєва, який перебуває у полоні "ДНР"

21.05.2018, 11:06
Фото - Фейсбук Єгор Фірсов

У Києві 4 червня відбудеться презентація книги журналіста Станіслава Асєєва, який перебуває у полоні бойовиків у Донецьку з червня 2017 року. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на редакторку Радіо Донбас.Реалії (проект Радіо Свобода) Тетяну Якубович.

“Це буде збірка його статей, які вийшли на Радіо Свобода, у “Дзеркалі тижня”, “Укртижні”, “Укрправді”. Видає її Радіо Свобода у видавництві “Люта справа”. Передмови написали релігієзнавець Ігор Козловський, викладач Стаса, який провів 2 роки в полоні, Єгор Фірсов, його однокурсник, редактори, які з ним працювали, - Сергій Рахманін (“Дзеркало тижня”), Дмитро Крапивенко (“Український тиждень”), Мар'яна Драч (Радіо Свобода)”, - розповіла вона.

За словами Тетяни Якубович, обкладинку намалював Сергій Захаров - художник, який теж був у полоні бойовиків.

Презентація книги розпочнеться о 15:00 в фонді “Ізоляція”.

Як повідомляв ІМІ, зв’язок із донецьким блогером і автором проекту Радіо Свобода “Радіо Донбас.Реалії” Станіславом Асєєвим, відомим за псевдонімом Станіслав Васін, зник 2 червня 2017 року. Бойовики понад місяць відмовлялися вказати, де перебуває Асєєв. 16 липня екс-депутат Верховної Ради Єгор Фірсов заявив, що представники угруповання “ДНР” підтвердили утримання в заручниках журналіста Станіслава Асєєва і дозволили йому зустрітися з матір’ю.

27 грудня 2017 року був звільнений з полону “ЛНР” проукраїнський блогер Едуард Нєдєляєв, який з минулого року перебував у полоні бойовиків.

28 грудня 2017 року міжнародна правозахисна організація “Репортери без кордонів” закликала сепаратистів на Донбасі звільнити журналіста Станіслава Асєєва.

Liked the article?
Help us be even more cool!