ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві знайшли мертвим співробітника департаменту інформполітики АП

14.03.2019, 12:06
Фото – espreso.tv

Зранку 14 березня в Києві знайдено мертвим головного консультанта Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександра Бухтатого. Про це повідомляють "Вартові Еспресо".

Як повідомляє видання, тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті знайшли випадкові перехожі близько 7:00 на вул. Багговутівській неподалік недобудованої церкви.

На місці події працюють патрульні та слідчо-оперативна група, які з'ясовують обставини вбивства.

За інформацією газети “Факти”, лікарі констатували смерть чоловіка. За словами медиків, у нього розбита голова, а руки повністю почервоніли від крові. Чоловік упав біля паркану будівництва, під сухостоєм, прямо навпроти входу до церкви.

За даними "Вартових Еспресо", загиблий – Бухтатий Олександр, 1973 року народження. За попередньою інформацією, він працював в Адміністрації президента України головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АПУ.

Цю інформацію “Детектору медіа” підтвердив директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко. Він також додав, що є підозра про насильницьку смерть. Наразі проводиться розтин тіла.

Шевченко зазначив, що, за усіма ознаками, загибель не пов’язана зі службовою діяльністю потерпілого - швидше за все, йдеть про корисливі мотиви злочину.

Прес-офіцер Шевченківського управління поліції Анна Зубрєва підтвердила, що тіло відправлено на судово-медичну експертизу. Подробиці розслідування справи зможуть повідомити за кілька годин.

За словами речника Національної поліції Ярослава Тракала, за попередньою інформацією явних слідів та ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. “Остаточні висновки можна буде зробити після розтину і проведення судово-медичної експертизи. Подія зареєстрована. Після отримання висновків судово-медичної експертизи буде визначена правова кваліфікація, за якою буде відкрите кримінальне провадження”, - сказав він.

За попередньою неофіційною версією, вбивство сталось під час пограбування увечері, повідомили Укрінформу у Шевченківському управлінні поліції Головного управління Нацполіції у м.Києві.

Олександру Бухтатому було 46 років. Кандидат наук з державного управління. Працював головним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АПУ. Протягом багатьох років входив до правління Національної Спілки журналістів України, був її секретарем. На останніх виборах голови НСЖУ у квітні 2017 року був одним з двох головних кандидатів на цю посаду, програв нинішньому очільнику спілки Сергію Томіленку з мінімальним розривом. У загиблого залишились дружина та син.

Liked the article?
Help us be even more cool!