ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У квартирі батьків ще однієї журналістки "Центру журналістських розслідувань" провели обшук

13.03.2015, 09:53

Сьогодні вранці в Криму співробітники ФСБ провели обшук у квартирі автора статей і колишнього редактора “Центру журналістських розслідувань” Анни Андрієвської. Про це вона написала на своїй сторінці в Фейсбук, повідомляється на сайті “Центру”.

За словами батьтка журналістки, співробітники ФСБ пред'явили рішення Сімферопольського суду.

“Відносно мене порушено кримінальну справу за матеріал на “Центрі журналістських розслідувань” про волонтерів батальйону “Крим”. Начебто закидають заклики до повалення влади в Криму, але самого документа я ще не бачила”, - написала Андрієвська.

Під час обшуку вилучили комп'ютер, який належить її батькові і до неї ніякого відношення не має.

В коментарі Крим.Реалії Андрієвська розповіла, що йдеться про матеріал на сайті “Центру журналістських розслідувань”, опублікований ще у грудні 2014 року.

“Стаття розповідає про волонтерів батальйону “Крим”, про те, що це за організація, як вони працюють, але там немає жодних закликів до повалення влади на півострові”, - зазначила журналістка.

“Я сподіваюся, що моїх батьків до цієї справи не залучатимуть і намагатися таким чином тиснути на мене”, - додала Андрієвська.

Анна Андрієвська залишила Крим після так званого референдуму про статус півострова.

Як повідомляв ІМІ, сьогодні вранці в Сімферополі, в квартирі за місцем прописки редактора “Центру журналістських розслідувань” Наталії Кокоріної співробітники ФСБ проводять обшук. Підстави для проведення обшуку невідомі - зв'язку з журналісткою, після того, як вона зайшла в квартиру, немає.

Liked the article?
Help us be even more cool!