ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кривому Розі тітушки погрожували журналістці розбити планшет

05.11.2018, 11:11
Фото - скріншот з відео Світлани Романенко

Редакція сайту 0564.ua заявляє про погрози молодиків спортивної статури їхній журналістці Світлані Романенко під час виконання професійної діяльності в Кривому Розі (Дніпропетровська область) 1 листопада. Про це повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, тітушки погрожували розбити кореспондентці планшет iPad, на який вона знімала конфліктну ситуацію біля ДК “Карачун” і будинку №40 на вулиці Ньютона. В цьому районі тривали роботи з монтажу елементів дитячого майданчика.

За інформацією видання, один з хлопців спортивної статури, закривши долонею камеру, відштовхнув кореспондента видання. А після того, коли зйомка вже не велася, тітушки грубили журналісту і погрожували, що “iPad зараз полетить на землю”.

Як розповіла ІМІ Світлана Романенко, вона висвітлювала конфлікт, який триває вже кілька днів через встановлення політиком дитячого майданчика позаду Будинку культури, проти якого виступають мешканці десятиповерхівки.

“Я підійшла до групи молодих хлопців, кажу: "Добрий день", і тут один відразу мені айпад рукою відштовхує і каже: “До свидания, тетка, сча твой айпад будет лежать на земле”. Тут підлітає старший між ними, вони мене оточили і давай погрожувати: “Сча твой айпад будет валяться на земле”. Я підняла крик, тим більше я їм казала, що я журналіст, і посвідчення показала, коли вони побачили, що я їх не боюсь і підняла страшенний крик, то розійшлися”, - розповіла журналістка.

Також вона повідомила, що на місці події була поліція, до якої вона усно звернулась із повідомленням щодо погроз.

Liked the article?
Help us be even more cool!