ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кривому Розі підробили місцеву газету для розповсюдження чорного PR

15.03.2019, 10:05

У Кривому Розі 14 березня розповсюджували підробне місцеве видання “Домашняя газета”. У ньому були розміщені замовні матеріали проти місцевих політиків. Про це представниці ІМІ в Дніпропетровській області розповів редактор видання Віктор Коваленко.

“Таке робили уже два рази. З нашим логотипом, кольорова газета. Хоча наша чорно-біла. Розносять по домах, залишають у поштових скриньках. А сьогодні роздавали просто в центрі міста”, - розповів редактор.

Фото - krivbass.city

За його словами, представники видання не писали заяви до поліції. “Звернувся депутат, проти якого там були розміщені матеріали. Тож ми не зверталися. Але в поліції про це знають, я сьогодні знову спілкувався з цього приводу з керівництвом поліції Кривого Рогу. Кажуть, що особи не встановлені. Слідчий мене опитав, і на цьому все закінчилося”, - розповів Віктор Коваленко.

На офіційній сторінці Криворізького відділення Національної поліції повідомлено, що 14 березня до Металургійного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих осіб розповсюджують “друковану продукцію під брендом однієї з місцевих газет, яка, ймовірно, містить неправдиві відомості”. Також у повідомленні зазначено, що розповсюджувачі підробленого видання були доставлені до відділення поліції для надання пояснень.

За аналогічним фактом, що мав місце на території Центрально-Міського району Кривого Рогу, 15 лютого були внесені відомості до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1. ст. 351 КК України - “Перешкоджання діяльності народного депутата”.

Liked the article?
Help us be even more cool!