ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму звільнили головреда "Город 24" через матеріал про віллу Дмитра Кисельова

04.10.2018, 12:31
Фото - detector.media

Головну редакторку феодосійського видання “Город 24” Олену Войтову звільнили. Це сталося після публікації матеріалу Володимира Мазуріна про віллу гендиректора міжнародного інформаційного агентства “Россия сегодня” Дмитра Кисельова в Коктебелі, повідомляє “Детектор медіа”.

Нагадаємо, 1 жовтня стало відомо, що у Феодосії вилучили тираж газети “Город 24” зі статтею “Чародеи оползневого склона” про будинок у Коктебелі Дмитра Кисельова, що побудований з порушеннями на зсувному схилі. Матеріал написав позаштатний автор Володимир Мазурін.

У коментарях різним ЗМІ Мазурін повідомляв, що через статтю нібито за вказівкою Кисельова звільнили головреда видання Олену Войтову, яку також змусили викупити весь наклад видання від 24 вересня.

“Детектор медіа” знайшов підтвердження цієї інформації. У вихідних даних свіжого випуску газети головним редактором значиться Максим Онищенко, який є засновником видання. А не Олена Войтова, як було раніше.

Видання звернулося по коментар до Онищенка, однак відповіді поки що не отримало.

Нагадаємо, генеральний директор міжнародного інформаційного агентства “Россия сегодня” Дмитро Кисельов звинуватив Володимира Мазуріна в шахрайстві та здирстві й написав на нього заяву до поліції.

Liked the article?
Help us be even more cool!