ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму російський телеканал почав рекламувати ПВК "Вагнер"

22.02.2023, 12:00
Фото – focus.ua
Фото – focus.ua

В окупованому Криму російський державний телеканал "Крым 24" почав рекламувати найманство в ПВК "Вагнер", повідомляє Крим.Реалії.

Рекламу компанії розміщено в телеграм-каналі телеканалу. У повідомленні зазначено, що у "Вагнер" набирають чоловіків віком від 22 до 50 років. Водночас наявність строкової служби необов'язкова.

"На вас чекає контракт з окладом від 240 тисяч рублів, хороші премії за результати, страхування здоров'я та життя, гарантія всіх виплат, надається сучасний спецодяг і найкраще спорядження", – йдеться в повідомленні.

Реклама супроводжується відеозверненням засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який закликає "записуватися в ПВК "Вагнер", щоб "зустріти атомну війну як належить".

Як пише Крим.Реалії, раніше реклама ПВК "Вагнер" з'явилася на вулицях та в громадському транспорті Сімферополя.

20 лютого засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що його військова компанія зазнає "повного снарядного голоду", і закликав міноборони РФ виділити ПВК боєприпаси "в потрібній кількості, які є на складах". Пригожин заявив, що деякі неназвані співрозмовники говорили йому, що в нього "непрості стосунки" з людьми "нагорі", тому він має "вибачитись і покаятися", і тоді найманці "Вагнера" отримають боєприпаси.

Раніше повідомлялося, що через конфлікт засновника ПВК Євгена Пригожина з російським оборонним відомством його компанії доводиться вивозити тіла загиблих із фронту машинами далекобійників і технікою, оснащеною холодильниками.

ПВК "Вагнер" – неофіційний збройний підрозділ, що не належить до міноборони Росії. Найманці ПВК "Вагнер" беруть участь у наземних операціях у Сирії, Африці та у війні з Україною. Їх підозрюють у скоєнні численних воєнних злочинів.

З весни 2022 року в ЗМІ почала з'являтись інформація про те, що ПВК "Вагнер" вербує ув'язнених у російських колоніях для участі у війні з Україною в обмін на помилування.

Мінфін США оголосив ПВК "Вагнер" транснаціональною злочинною організацією.

Liked the article?
Help us be even more cool!