ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму окупанти полюють на людей, які поширили відео знищення корабля "Новочеркаськ"

Представник окупаційної влади Криму Олег Крючков заявив про затримання людей, які зафільмували знищення десантного корабля Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" у Феодосії, передає російське пропагандистське видання "Крыминформ".

За його словами, зараз цих людей допитують.

Інформацію про те, що окупанти полюють на людей, які зафіксували знищення судна та оприлюднили в соцмережах, Громадському радіо підтвердив член Меджлісу кримськотатарського народу, голова Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв.

"Окупаційна влада в Криму зараз бореться з відео, де зафіксовані і момент влучання в "Новочеркаськ", і момент його знищення. У першу чергу шукають, хто вистав це відео. Про це заявив і головний "геббельс" окупованого Криму Крючков. Він намагався сказати, що ці відео — не реальні. Шукають тих, хто ці відео публікував", — розповів Ескендер Барієв.

Близько 2:30 26 грудня тактична авіація Повітряних сил знищила великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" у районі Феодосії в окупованому Криму, повідомили в командуванні Повітряних сил ЗСУ. Атакували російський корабель крилатими ракетами.

Liked the article?
Help us be even more cool!