ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кропивницькому журналіста побили за зауваження про викинуте з вікна сміття

23.10.2017, 12:50
На фото Дмитро Семенюк у швидкій, фото - Гречка

У Кропивницькому 15 жовтня побили журналіста Дмитра Семенюка за зауваження про викинутий з вікна пакет сміття. Про це повідомляє Гречка з посиланням на допис журналіста у Фейсбук.

Як повідомив журналіст, подія сталася на вулиці Попова. У під’їзді одного з будинків він помітив компанію: двоє дорослих чоловіків, жінки та діти.

“Провів дівчину, виходжу з під’їзду і бачу, як з вікна, де гуляє компанія, вилетів натоптаний пакет зі сміттям. Картина, м’яко кажучи, обурила. Пішов до компанії і попрохав забрати пакет. Навчений ранами професії, тому пояснювати пішов з увімкненим на запис телефоном. Особа, яка вказала, що сміття викинув він, почав себе агресивно поводити та наніс мені кілька ударів в голову. Відповідати не став, бо потім довести, що це був напад, а не бійка, важко”, - зазначив Дмитро.

Після інциденту хлопець звернувся до поліції, швидкої, обласної лікарні та знову до поліції. Наразі поліція шукає нападників та обіцяє притягнути їх до відповідальності.

Як йдеться в сюжеті ТСН, лікарі діагностували у журналіста черепно-мозкову травму, струс мозку, забиття скроні. За фактом нападу поліція відкрила кримінальне провадження.

Відео - Дмитра Семенюка
Liked the article?
Help us be even more cool!