ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кропивницькому представник ІМІ організував хаб для журналістів

01.07.2022, 12:22
Фото - скріншот з відео каналу Вітер
Фото - скріншот з відео каналу Вітер

У Кропивницькому наприкінці червня запрацював хаб для журналістів, який координує представник ІМІ в Кіровоградській області Павло Лісниченко. 

Відтепер журналісти Кіровоградщини, а також з інших регіонів мають безкоштовний простір, де можна попрацювати, відпочити та отримати захисне спорядження.

Наразі в приміщенні обладнані місця для роботи, є безкоштовний доступ до wi-fі та місце, де можна перепочити і, за потреби, переночувати. 

Окрім того, за підтримки ІМІ та міжнародних донорів вдалось зібрати кілька комплектів екіпірування, яке можуть взяти в користування журналісти, що їдуть на зйомки до прифронтових міст чи в районі поблизу лінії фронту.

“Ми маємо бронежилети, каски, наколінники, окуляри, аптечки, бандажі, павербанки, “нульові” телефони. По суті все, що необхідно для захисту та роботи журналіста у нинішніх обставинах. Ці речі можна взяти у нас в користування, а після проведення зйомок - повернути до хабу. Крім того, в самому хабі плануємо облаштувати місце для запису стрімів, начиточну для подкастерів та тих, хто працює з відео, якщо пощастить  матимемо кілька хороших ноутбуків для монтажу”, - розповів Павло Лісниченко. 

Детальніше дізнатись про роботу хабу та роботу журналістів Кіровоградщини під час війни можна у цьому відео.

З запитаннями можна звертатися на пошту [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!