ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кривому Розі вже п'ятий день відсутній в ефірі телеканал міськради "Рудана"

08.10.2014, 15:43

Із 3 жовтня, з 15:15 у місті Кривому Розі Дніпропетровської області відсутній в ефірі телеканал «Рудана», що належить Криворізькій міській раді. Про це «Телекритиці» повідомили на каналі.

За словами заступника директора комунальної ТРК «Рудана» Олександра Темчура, канал відсутній в аналоговому ефірі, але присутній у цифровому ефірі та в кабельних мережах. «Сигнал іде, він приходить на передавальний центр, але передавач не працює», - сказав Темчур.

«Рудана» п'ятий день не може отримати пояснень Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (КРРТ) про причини зникнення з ефіру, наголошує заступник директора.

«Канал зник з ефіру на вихідних. У понеділок ми звернулися за офіційним роз'ясненням до Концерну РРТ, але відповіді не отримали. Сьогодні продублювали звернення. Фактично наш передавач відключений без пояснення причин», - сказав Темчур.

Директор Дніпропетровської філії Концерну РРТ Кирило Данилов сказав, що йдеться про якісь технічні проблеми на телевежі в Кривому Розі. «Ніякого відключення каналу не було. Я говорив з директором каналу три рази, я їй пояснював, що там проблеми на вежі. Сьогодні на вежу полізли мачтовики, мені доповіли, що сьогодні все має вирішитися», - сказав Данилов.

Генеральний директор Концерну РРТ Олександр Півнюк пояснив причину відсутності мовлення «Рудани» в несправності передавача. «Мені повідомили, що очікували комплектуючі для передавача, і сьогодні несправність має бути усунуто», - додав Півнюк.

Нагадаємо, що 7 жовтня о 18:23 у Дніпропетровську зник з ефіру 34 канал, що входить до холдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова. Директор 34-го каналу Юрій Сугак на своїй сторінці у Facebook повідомив, що із суботи, 4 жовтня, також не мовить комунальний телеканал «Рудана» в місті Кривому Розі. Інші канали у Дніпропетровську та Кривому Розі, за його даними, мовлять без проблем.

У Концерні РРТ пояснили зникнення 34-го каналу з ефіру проблемами з доставкою сигналу оптоволоконними лініями. Гендиректор КРРТ Олександр Півнюк повідомив, що 8 жовтня вдень мовлення вже було відновлено.

Liked the article?
Help us be even more cool!