ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму від сільських голів вимагають оформляти передплату на газету «Рідне село Україна»

29.01.2013, 03:16

У Криму від сільських голів вимагають оформляти передплату на газету «Рідне село Україна». Відповідні розпорядження були направлені на днях сільським та селищним головам аграрних районів півострова, повідомляють “Аргументы недели - Крым”.

Редакція видання має у своєму розпорядженні копію телефонограми на адресу сільських голів за підписом першого заступника голови Красногвардійської райдержадміністрації Петра Захарова.

У ній він просить до 5 лютого оформити підписку на п'ять екземплярів газети «Рідне село Україна», а також надати в місцеве управління агропромислового розвитку звіт про оформлення передплати «з наступним підтвердженням на паперових носіях».

Своє прохання Захаров мотивує впровадженням державної програми «Рідне село Україна» і рознарядкою Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Водночас, пише видання, всього від кожного району потрібно оформити передплату не менш, ніж на 2 тисячі екземплярів видання. Притому, що газета має свій сайт в Інтернеті, де розміщена вся інформація, яку чиновникам і аграріям на місцях пропонують купувати за гроші, в тому числі і бюджетні.

Газета «Рідне село Україна» заснована Всеукраїнською асоціацією сільських та селищних рад України. Видання пише про сільське господарство й аграрний ринок, проблеми розвитку кооперації, а також представляє юридичні та агротехнічні консультації.

Газета виходить двічі на місяць на 12 шпальтах формату А3 загальним накладом 301 000 примірників. 

Liked the article?
Help us be even more cool!