ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму міліція залила водою камери журналістів, які знімали акцію протесту селян

17.12.2012, 04:10

17 грудня 2012 року у Криму у Бахчисарайському районі співробітники міліції залили водою відеокамери знімальних груп Нового каналу та “1+1”, які прибули знімати акцію протесту місцевих жителів, у яких відбирають землю, повідомляють “События Крыма”

Як написав у "Фейсбуці" кримський власкор "Нового каналу" Олег Крючков, постраждала його камера і камера каналу "1+1".

"Справа була так: люди витягли на дорогу скати і їх підпалили. Під'їхала пожежка, тільки гасити чомусь почали не пожежники, а менти... Керував усім начальник міліції громадської безпеки Бахчисарайського району Едуард Піліпей, підполковник. Тільки замість вогню вони спеціально почали поливати водою операторів", - написав журналіст.

За словами Крючкова, співробітники міліції відмовилися приймати заяви журналістів з приводу події.

Журналіст також виклав в мережу відео, де, за його словами, чітко видно, що до багать метрів 10, а водою поливають присутніх людей і журналістів.

 

Акцію протесту влаштували жителі сіл Віліне, Берегове та Піщане. Нагадаємо, сьогодні жителі Бахчисарайського району Криму, у яких агрофірма "Крим" через суди відбирає землю, вийшли на акцію протесту. На цей раз селяни зібралися на трасі Севастополь - Євпаторія, де провели мітинг, зачитали резолюцію, а потім підпалили опудало рейдера. Разом з цим, як і минулого разу, селяни підпалили на трасі гумові покришки.

Liked the article?
Help us be even more cool!