ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму ФСБ затримала адвоката Семени

26.01.2017, 11:16

У Бахчисараї (окупований Росією Крим) співробітники російського ФСБ затримали Еміля Курбедінова - адвоката кількох фігурантів “справи Хізб ут-Тахрір”, а також журналіста Миколи Семени. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на голову ЦВК Курултаю Заїра Смедляєва.

“Злочинний тиск на адвокатів посилюється. В офісі адвокатів Еміля Курбедінова і Едема Семедляєва проводиться обшук. Еміля затримали в Бахчисараї”, - написав він у Фейсбуці.

Сам Курбедінов опублікував відео, де співробітники ФСБ підходять до машини, на якій адвокат разом зі своїм колегою їхали до будинку Сейрана Салієва, де в цей момент проходить обшук.

“Тільки-но ми були затримані співробітниками ДПС (дорожньо-патрульної служби - ред.). Ми йшли на обшук у будинок Салієва”, - повідомив Курбедінов.

Зараз у будинку, де живе Еміль Курбедінов, співробітники російського ФСБ поводять обшук, повідомляє Радіо Свобода.

Квартира зареєстрована на колегію адвокатів, а не на самого Кубердінова. До будинку викликали “швидку допомогу”, ймовірно, для матері Курбедінова, повідомляє видання.

Нагадаємо, раніше в Сімферополі затримали і відправили на допит Миколу Полозова - адвоката Ільмі Умерова та Ахтема Чийгоза. Його кілька годин протримали в будівлі ФСБ, а потім відпустили. Сам Полозов оцінив своє затримання як викрадення.

Фото - Фейсбук Еміля Курбедінова

Liked the article?
Help us be even more cool!