ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму дружинники напали на відомого фотожурналіста

04.03.2014, 15:49

4 березня в центрі Сімферополя, на площі перед Радою міністрів Криму так звані дружинники (члени сформованих у Криму загонів самооборони) напали на відомого місцевого фотожурналіста Андрія Каніщева, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Як розповів Каніщев, на площі ім. Леніна якийсь чоловік голосно і негативно висловлювався на адресу Росії і Володимира Путіна. До нього підійшли дружинники і зажадали припинити викрикувати образи. Коли чоловік відмовився, його почали штовхати. У цей час повз проходив Каніщев і почав фотографувати бійку.

“З натовпу стали кричати, що я фотограф-провокатор.  Дружинники перекинулися на мене. Вони вимагали віддати їм флешку, а отримавши відмову, стали тягти мене в якийсь свій штаб, щоб там вже розібратися”, - розповів фотограф.

Як повідомив постраждалий, у цей час на площу під'їхав наряд міліції і забрав усіх учасників інциденту в Центральний райвідділок. Центр журналістських розслідувань Криму інформує, що правову допомогу фотожурналісту наразі надає юрист «Кримського центру правозахисту».

 

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!