ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кременчуці оператора каналу вивели із сесії міськради через напис на футболці

01.07.2019, 13:35
Фото – telegraf.in.ua

У Кременчуці Полтавської області поліція вивела оператора телекомпанії “Візит” Руслана Сивокоза із сесії міської ради через напис на футболці, в яку був одягнений працівник ЗМІ, повідомляє telegraf.in.ua.

Інцидент стався 26 червня під час сесії міськради. Поліція вивела оператора із сесійної зали на прохання міського голови Кременчука Віталія Малецького. 

На футболці оператора, пише видання, було зображення з назвою панкгурту “Порнофільми”.

“Те, що написано у вас на футболці, не співпадає із нормами суспільної моралі”, – цитує видання міського голову Кременчука.

У коментарі представниці ІМІ в Полтавській області оператор зазначив, що не мав на меті вкласти якийсь сенс в одяг.

“Звісно, можна вкладати певний сенс у зображення на принті, яке корелює з моїми поглядами, але це не було якоюсь спланованою провокацією, і те, у що перетекла ситуація, було для мене неочікувано. Це типовий одяг для мене. Я зазвичай купую футболки із зображенням гуртів, якими захоплююсь, – від безвинних Alkaline Trio до NOFX “Never Trust a Hippy”, яка також може викликати протиріччя, особливо якщо домислювати. Майже всі вони, так би мовити, побували на мені і в стінах виконкому також. До цього випадку на цьому не ґрунтувалося жодного конфлікту за увесь час”, – прокоментував Руслан.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!