ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кременчуці на дільницях з’явилися журналісти, які представляються спостерігачами

21.07.2019, 16:28
Фото - Кирило Воронцов/"Кременчуцька газета"

У Кременчуці Полтавської області на виборчих дільницях присутні громадяни із журналістськими посвідченнями позаштатних кореспондентів газети “Автограф” та комунальної “Кременчуцької міської телерадіокомпанії”. Водночас вони представляються спостерігачами.

Про це повідомляє “Кременчуцька газета”.

Як пише видання, посвідчення видані на період із 20 по 23 липня цього року. Усі опитані виданням журналісти не змогли відповісти, які до цього висвітлювали події.

“Коли Кременчуцька газета запитала у присутніх спостерігачів на дільниці №103, що розміщена в Кременчуцькому ЦНАПі – чи є поміж них журналісти – дівчата відповіли заперечно. Та коли ми перепитали у голови виборчої дільниці Олени Максименюк те саме, вона показала на двох дівчат. “Ви ж журналісти?”, - звернулася до них О.Максименюк. “Ми спостерігачі”, - запинаючись, відказали ті”, - пише видання.

Пізніше на прохання видання, представниці показали тимчасові посвідчення. “На питання: чому першого разу відповіли нечесно, сказали, що розгубилися та попрохали їх не фотографувати”, - пише видання.

Таких же журналістів журналісти видання зустріли і на виборчій дільниці №104 ДЮСШ №2. “Дві жінки представилися працівниками преси та не хотіли показувати посвідчення. На запитання: чи працювали вони до цього у виданнях та телебаченні, повідомили, що вони позаштатні кореспонденти. На уточнення: які до цього висвітлювали події у Кременчуці, відповісти не змогли”, - пише видання. 

Як зауважує “Кременчуцька газета”, до цього таких журналістів вони не бачили жодного разу на жодній події.

Фото - Кирило Воронцов/"Кременчуцька газета"

Liked the article?
Help us be even more cool!