ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кременчуці блогер перевищив швидкість заради "гарного кадру"

12.12.2019, 13:12
Фото – патрульна поліція Кременчука
Фото – патрульна поліція Кременчука

У Кременчуці 11 грудня патрульна поліція оштрафувала блогера за перевищення швидкості. Патрульним чоловік пояснив, що зробив це свідомо. Про це представниці ІМІ в Полтавській області повідомила представниця пресслужби патрульної поліції Кременчука Ярослава Крамаренко.

“Місцевий активіст гасає містом зі швидкістю 101 км/год, не зменшуючи швидкість навіть перед нерегульованим пішохідним переходом, але з повним усвідомленням про наслідки “страйку”, який міг трапитися через його легковажність і безвідповідальність. Його зупинили патрульні за недотримання швидкісного режиму. Та “інтернет-блогер” тільки цього й чекав, бо, з його слів, заради гарного кадру порушував свідомо. Під час спілкування з патрульними водій поводився зухвало та реагував на зауваження поліцейських про загрозу для інших учасників дорожнього руху, досить цинічно висловлювався. Провокація не вдалась", – повідомила пресслужба патрульної поліції Кременчука на своїй сторінці у фейсбуку.

Як пояснила в коментарі представниці ІМІ Ярослава Крамаренко, чоловік потрапляв у поле зору правоохоронців і раніше, критикуючи їхню роботу.

“Він порушив (правила дорожнього руху. – Ред.) заради інтернет-контенту. На своїй сторінці в соціальній мережі він робить публікації про роботу патрульної поліції, часто це матеріали з критикою. Мабуть, у такий спосіб він хотів залучити новий контент, порушив правила дорожнього руху. Розігнався, бачачи, що стоїть авто патрульних і фіксують швидкість руху. Чоловік свідомо порушив правила дорожнього руху. Відповідно, це зафіксували патрульні та притягли його до відповідальності. Весь процес він фіксував на камеру, водночас коментуючи про нібито прогалини в роботі патрульних поліцейських”, – розповіла Ярослава Крамаренко.

За перевищення швидкості чоловік має сплатити 255 гривень штрафу.

Liked the article?
Help us be even more cool!