ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Краматорську повідомили про підозру молодикові, який пошкодив майно телеканалу "ДоТеБе"

26.06.2017, 11:54

У Краматорську Донецької області місцева прокуратура повідомила про підозру чоловікові, який умисно пошкодив майно телеканалу “ДоТеБе” Донецької регіональної дирекції ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України”. Про це повідомляється на сайті прокуратури Донецької області.

Як встановили правоохоронці в ході досудового розслідування, 26 травня поточного року, приблизно о 22:10, 34-річний раніше неодноразово судимий мешканець Краматорська, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, потужним ударом кулака умисно розбив скло вхідних дверей до офісу телеканалу, що знаходиться в районі центральної площі міста.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 296 КК України як хуліганство (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом). Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті, – обмеження волі на строк до 5 років.

Досудове розслідування проводять слідчі поліції під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури.

Як повідомляв ІМІ, 26 травня у Краматорську Донецької області невідомі розтрощили вхід до офісу телеканалу “До ТеБе” (філії ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” “Донецька регіональна дирекція”). До офісу телеканалу підійшли двоє молодиків, один з яких розбив напівскляний блок вхідних дверей. Одразу спрацювала сигналізація, і невідомі втекли.

http://imi.org.ua/photos/2017_05/1496043708.jpg

Liked the article?
Help us be even more cool!