ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Краматорську невідомі розбили вхід до офісу телеканалу "До ТеБе"

29.05.2017, 10:42

У Краматорську Донецької області невідомі розтрощили вхід до офісу телеканалу “До ТеБе” (філії ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” “Донецька регіональна дирекція”). Інцидент стався близько 22 години 26 травня. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Як видно з камер відеоспостереження, до офісу телеканалу підійшли двоє молодиків, один з яких розбив напівскляний блок вхідних дверей. Одразу спрацювала сигналізація, і невідомі втекли.

На місце оперативно прибула група охоронного підрозділу, що обслуговує філію, та поліція. Також на місці події працювала слідчо-оперативна група.

Офіс філії НСТУ знаходиться в самому центрі Краматорська, за півсотні метрів від будівлі міської ради та Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

“З огляду на те, що ми працюємо у фронтовому регіоні, навіть, на перший погляд, хуліганський вчинок має бути ретельно розслідуваний, а винні – притягнуті до відповідальності. Особливо, коли мова йде, по суті, про напад на суспільного мовника, який тільки-но створюється в Україні”, – наголосив заступник директора філії ПАТ “НСТУ” “Донецька регіональна дирекція”, секретар Донецької обласної спілки журналістів НСЖУ Ілля Суздалєв.

Як повідомляв ІМІ, 30 січня 2016 року у Краматорську Донецької області на тротуарі біля входу в офіс телерадіокомпанії “До ТБ” була виявлена ​​граната.

17 травня 2017 року у місті Вугледар (Донецька область) перший заступник міського голови Євген Матвієнко публічно назвав “проплаченими” журналістку Ольгу Дмитриченко та телеоператора Павла Габелюка із телеканалу “До ТеБе”.

19 травня 2017 року у Бахмуті (Донецька область) під час підготовки сюжету невідомі пограбували знімальну групу телеканалу “До ТеБе”.

Liked the article?
Help us be even more cool!