ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Краматорську напали на журналіста, який знімав мітинг до 9 травня

10.05.2016, 10:48

У Краматорську (Донецька область) 9 травня під час урочистого мітингу в Сквері героїв невідомі напали на журналіста інтернет-видання “Східний проект” Романа Кошмала, який знімав конфлікт навколо провокації з “георгіївськими стрічками”. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на “Східний проект”.

“Під час урочистого мітингу в Сквері героїв на журналіста “Східного проекту”, Романа Кошмала, напали невідомі. Журналісту заламали руки і вирвали камеру”, - йдеться в повідомленні.

Під час мітингу журналіст знімав конфлікт, який виник між деякими учасниками мітингу з політичних міркувань (через зірвану з  однієї з жінок “георгіївську стрічку”). У момент фотозйомки, невідомий напав на співробітника ЗМІ і, заломивши йому руку, вирвав фотоапарат.

Поліція відразу врегулювала конфлікт безпосередньо на місці події, журналісту фототехніка була повернута.

Як було встановлено пізніше, нападником був член Громадської ради Краматорська Олексій Андрєєв.

Голова Громадської ради Світлана Чепелєва вже заявила, що подія буде детально вивчена, буде прийнято відповідне рішення.

Як повідомляє сайт поліції Краматорська, у кореспондента у натовпі намагалися відібрати фототехніку, однак поліція відразу врегулювала конфлікт безпосередньо на місці події. Журналіст не звертався до правоохоронців із заявою про напад, однак подію внесено до журналу єдиного обліку, проводиться перевірка.

Фото - Укрінформ, Краматорського відділу поліції. Відео -"Східний проект", телеканал ДоТебе

Liked the article?
Help us be even more cool!