ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Краматорську біля офісу телерадіокомпанії "До ТБ" знайшли гранату

01.02.2016, 12:51

30 січня у Краматорську Донецької області на тротуарі біля входу в офіс телерадіокомпанії “До ТБ” була виявлена ​​граната. Про це повідомляють “Новини Донбасу” з посиланням на Краматорський відділ поліції ГУ НП в Донецькій області.

Повідомлення про предмет, схожий на гранату, надійшло зранку до чергової частини Краматорського відділу поліції від 19-річної дівчини. Дівчина повідомила, що на алеї, неподалік одного з будинків по вул. Шкадінова лежить предмет, схожий на гранату.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група, місце було оточене. “Прибулі за викликом вибухотехніки встановили, що на землі знаходяться корпус гранати Ф-1 і запал, що не містять вибухову речовину, і які не становлять небезпеки”, - повідомили в поліції. Боєприпас було вилучено.

Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з'ясовують, яким чином боєприпас потрапив на вулицю.

Liked the article?
Help us be even more cool!