ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Краматорську невідомі перешкоджали зйомці журналіста “Восточного проекту”

07.02.2019, 10:18
Фото - vp.donetsk.ua

У Краматорську (Донецька область) 5 лютого на території одного з ринків невідомі чоловіки перешкоджали законній професійній діяльності кореспондента місцевого видання “Восточный проект” Богдана Новака.

Про це журналіст Богдан Новак повідомив представниці ІМІ в Донецькій області Юлії Гаркуші.

Інцидент стався під час висвітлення журналістом конфлікту, що стосується господарської діяльності ринку під назвою “Колхозний”. Невідомі особи не давали журналісту фотографувати, а потім вимагали видалити вже відзняті матеріали.

Фізичної сили та погроз стосовно Новака застосовано не було, але журналіст одразу підійшов до авто патрульної поліції з проханням захисту і вказав на факт перешкоджання.  

“Кричали мені: “Це приватна власність, не маєте права знімати, вимітайтеся звідси!” Хоча ми планували у законного керівництва ринку ще коментар взяти. І з його боку не було перешкоджань ніяких. Ми жодну зі сторін конфлікту не підтримали, я в статті ґрунтовно обвинувачення обох сторін розклав. Думаю, що правоохоронці мають реагувати на таке. <...> Я поспостерігаю, як вони встановлюватимуть особу того, хто мені перешкоджав”, - сказав Богдан Новак.

За фактом перешкоджання журналіст звернувся до поліції Краматорська та написав заяву. Справу внесено в досудовий реєстр розслідування.

Liked the article?
Help us be even more cool!