ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Конотопі “замінували” місцевий телеканал (оновлено)

15.06.2017, 16:55

Працівники поліції міста Конотоп Сумської області затримали та притягли до кримінальної відповідальності зловмисника, який 14 червня повідомив адміністрацію місцевого телебачення про закладену у будівлі телеканалу бомбу. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області.

Так, до Конотопського відділу поліції зателефонували працівники одного з місцевих телеканалів та повідомили, що до їхнього офісу близько 14:20 зайшов невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння і заявив, що в приміщенні будівлі закладено вибухівку.

Під час обстеження будівлі ТРК фахівці вибухотехнічного відділу ГУНП та кінологи кінологічного центру ніяких вибухонебезпечних пристроїв та речовин не знайшли. Робота телекомпанії була відновлена.

Практично одразу ж, за прикметами, працівники поліції встановили особу і затримали жартівника, 55-річного місцевого жителя.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 “Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності Кримінального кодексу України, - повідомив заступник начальника ГУНП Володимир Бабич. - Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Слідство триває”.

ОНОВЛЕННЯ 17:18. Як повідомив ІМІ журналіст видання ТОП-Конотоп Андрій Кривулько, “мінери” цілилися не в телекомпанію, а офіс інтернет-провайдера та оператора кабельної мережі “Зурбаган”: "Будинок той же. В поліції переплутали “ТК” з “ТРК”. ТК - телекомунікаційна компанія. Я зателефонував до поліції. Вони підтвердили, що мова йде саме про “Зурбаган”. 

Як повідомляв ІМІ, 1 квітня 2016 року у Конотопі невідомі закидали “коктейлями Молотова” місцеву студію телебачення. Унаслідок пожежі було знищено апаратуру, комп’ютерну техніку та меблі. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (“Умисне знищення або пошкодження майна”) Кримінального Кодексу України, проте особи зловмисників досі не встановлено.

Liked the article?
Help us be even more cool!