ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Конгресі США закликали Facebook та Amazon боротися з дезінформацією про вакцини

10.09.2021, 10:10
Фото – prismati.cl
Фото – prismati.cl

Високопоставлений член Конгресу США, голова Розвідувального комітету Палати представників Адам Шифф закликав компанії Facebook і Amazon посилити боротьбу з дезінформацією в мережі, яка підриває довіру людей до вакцинації.

Про це йдеться в офіційних листах конгресмена, які він оприлюднив у твіттері, повідомляє Укрінформ.

“Невпевненість (людей. – Ред.) у вакцинації стоїть між нами й кінцем цієї пандемії. Такі компанії, як Amazon та Facebook, мають зробити набагато більше для боротьби з вірусним поширенням дезінформації в інтернеті”, – наголосив Шифф.

Він зауважив, що прозорість і відповідальність у зазначеному питанні є дуже важливими, оскільки “від цього залежать життя людей”.

Раніше цього тижня з аналогічним листом до Amazon звернулася американська сенаторка Елізабет Уоррен. Вона закликала компанію позначати й виділяти на своєму сайті літературу, яка поширює неправдиву інформацію про віруси й вакцини.

Нагадаємо, Центр протидії ненависті в цифровій сфері у вересні оприлюднив результати соціологічного дослідження. Воно показало, що кількість противників вакцинації в соціальних мережах (зокрема, у Facebook та Instagram) за останній час зросла до 37,8 млн осіб.

Liked the article?
Help us be even more cool!