ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У колонії помер один з викрадачів Гонгадзе

06.04.2015, 10:50

У Менській колонії на Чернігівщині помер екс-полковник МВС, один з викрадачів Георгія Гонгадзе Микола Протасов. Про це повідомляє Українська правда, інформацію якій підтвердила адвокат дружини загиблого журналіста Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко.

За її словами, Протасов помер ще 29 березня, поховали його 31 березня.

"Він 1953 року народження, помер своєю смертю, мав проблеми зі здоров'ям, багато захворювань внутрішніх органів, ще перебуваючи на волі, зловживав алкоголем", - зазначила адвокат.

Також, на думку адвоката, "для українського суспільства ця подія жодного значення не має, і смерть даного фігуранта справи Гонгадзе не варта того, "щоб оплакувала країна".

Як повідомляє РБК-Україна із посиланням на управління ДПтС в Чернігівській області, Микола Протасов помер після тривалої хвороби.

Згідно із заявою відомства, засуджений тривалий час перебував на лікуванні: у нього був діагностований мієлодиспластичний синдром, тромбоцитопенія тяжкого ступеня, завершена гемаррагічним синдромом, ішемічна хвороба серця і кардіосклероз.

У повідомленні зазначається, що Протасов перебував на лікуванні в Менській центральній районній лікарні, де й помер 29 березня.

Нагадаємо, екс-начальник чергової частини ГУ кримінального пошуку департаменту пошуково-розшукової діяльності МВС, колишній підлеглий Олексія Пукача та один із викрадачів Гонгадзе, Микола Протасов відбував покарання за обвинуваченням у причетності до вбивства журналіста.

У 2008 році був засуджений до 12 років ув'язнення.

Liked the article?
Help us be even more cool!