ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Коблевому невідомий вдарив в обличчя оператора "Ревізора"

21.07.2019, 10:44
Фото - koblevo-info.com

У Коблево (Миколаївська область) 18 липня невідомий чоловік у ході конфлікту вдарив у обличчя оператора знімальної групи одного з центральних телеканалів. Про це повідомляється на сайті Національної поліції в Миколаївській області.

Як повідомили в поліції, до Березанського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшла заява від журналіста одного з центральних телеканалів про те, що під час проведення відеозйомки на території торговельного комплексу, розташованого у курортній зоні Коблева, невідомий чоловік у ході конфлікту вдарив у обличчя оператора знімальної групи.

На місце події були викликані медики. Після огляду потерпілий від госпіталізації відмовився.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.171 КК України “Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”. Санкція статті передбачає накладення штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Тривають першочергові слідчі дії.

Як повідомляє місцевий сайт koblevo-info, напад стався на оператора програми “Ревізор”. Команда програми повернулася на ринок їжі і домашніх вин для оголошення результату ревізії. І саме там стався конфлікт між знімальною групою і продавцями ринку, в результаті якого на місце прибули карета швидкої допомоги і поліція. Під час конфлікту постраждав оператор. Однак пізніше зйомки програми продовжилися.

За інформацією “Фактів”, якийсь чоловік, незадоволений тим, що його знімають, вдарив оператора в обличчя, від чого той впав. Телеоператор після огляду медиками від госпіталізації відмовився.

Особу нападника, який втік після інциденту, ще не встановили. У поліції кажуть, що тележурналісти відзняли сам конфлікт, однак правоохоронцям для встановлення всіх обставин того, що сталося, відео віддати відмовилися.

Liked the article?
Help us be even more cool!