ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У КМДА повідомили, що паркан навколо Ради не фінансували

16.05.2012, 01:13
Київська міська державна адміністрація не отримувала замовлення на встановлення паркану біля Верховної Ради в Маріїнському парку та кошти з міського бюджету не виділялися. Такою є відповідь на депутатський запит Володимира Ар'єва, який він оприлюднив у своєму Facebook, повідомляє Українська правда.
"У виконавчому органі КМДА замовлення на даний металевий паркан не виявлено", - сказано у відповіді.
Крім того, у документі зазначається, "кошти з міського бюджету на встановлення даного металевого паркану не виділялися".
Нагадаємо, довкола Верховної Ради було встановлено паркан, який уже декілька разів зносили громадяни під час акцій протесту. Потім огорожу відновлювали.
У Київській міськдержадміністрації повідомили, що дозволу на встановлення паркану довкола парламенту у Маріїнському парку служби КМДА не давали.
18 листопада 2011 року заступник голови КМДА з питань ЖКГ Олександр Мазурчак повідомив, що паркан біля Верховної Ради встановило Печерське управління зелених насаджень.
У листопаді в управлінні зелених насаджень Печерського району Києва відповіли, що не мають відношення до паркану.
У квітні 2012 року Олександр Мазурчак повідомив, що власником паркану навколо Верховної Ради є комунальне підприємство Печерської райдержадміністрації.
Liked the article?
Help us be even more cool!