ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві відбувся тренінг для блогерів та журналістів "Блогери проти корупції" (фото, відео)

13.03.2013, 05:08
12 березня у Києві відбувся тренінг для блогерів та журналістів в рамках проекту "Блогери проти корупції". 20 учасників з усієї України прослухали майстер-класи про те, як писати про корупцію в сфері містобудування та архітектури, культури, як працювати з інформаційними запитами та шукати теми для розслідувань.
 
 
 
Зі вступним словом виступили Надзвичайний та Повноважний посол Норвегії в Україні пан Йон Фредріксен та керівник програм для Євразії Freedom House Сьюзан Кор.
 
 
 
Тренерами виступили: Марина Соловйова (НГО «Андріївський-Пейзажна Ініціатива» м. Київ), яка презентувала проблеми у містобудівній сфері; Володимир Торбіч (НГО «Агенство журналістських розслідувань» м. Рівне), що розповів про особливості локальних журналістських розслідувань та Тетяна Сосновська (Меморіальний музей Павла Тичини м. Київ), яка поділилася знаннями про фінансування музеїв та корупцію у цій сфері.  
 
 
 
 
Наприкінці тренінгу редактор сайту «Ні корупції» Ольга Бурда обговорила з блогерами подальшу співпрацю в рамках проекту "Блогери проти корупції".
 
 
 
Короткий відеоролик про тренінг:
 
 
Проект «Блогери проти корупції» виконує Інститут масової інформації за підтримки НДО «Дім свободи» (Freedom House) та Посольства Норвегії в Україні.
Liked the article?
Help us be even more cool!