ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві правоохоронці напали на фотокора LB.ua, який висвітлював сутичку під палацом "Україна"

17.11.2016, 12:53

У Києві 16 листопада поліцейські-спецпризначенці намагалися зірвати фотокамеру штатному фотографу видання LB.ua Максиму Трєбухову та вдарили у тулуб, коли фотокореспондент фіксував сутичку між активістами і поліцейськими під національним палацом мистецтв “Україна”. Про це Максим Трєбухов розповів ІМІ.

За його словами, спецпризначенці у балаклавах і без розпізнавальних знаків били та відтісняли активістів, що заблокувати вхід до палацу, в якому мав відбутися виступ дуету “Потап і Настя Каменських”.

“Активісти, що були проти концерту, вони реально нічого не зробили, а на них кинули беркутів без жодного індентифікатора. … Били без розбору всіх, вели себе зухвало і агресивно”, - розповів Трєбухов. Він додав, що поліцейські не реагували на вимогу журналістів і депутатів представитись, хто ці люди в масках і без розпізнавальних знаків.

“Мені намагалися розбити або зірвати камеру. Били по корпусу кулаками в спеціальних рукавичках з пластиковими накладками. Врятував бронік, ребра не поламали. Під час подій колеги і друзі звернули увагу, що мене постійно вели дві людини з міліції”, - розповів він.

Активісти звинувачують Потапа і Настю у тому, що вони виступають у Росії, яку Україна визнала країною-агресором.

Фото - Роман Петушков, Інформатор

1

1

1

Liked the article?
Help us be even more cool!