ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві невідомі закидали "коктейлями Молотова" офіс радіостанцій холдингу "ТАВР Медіа"

30.05.2014, 13:02

У Києві у ніч на 30 травня невідомі закидали “коктейлями Молотова” офіс радіо-холдингу “ТАВР Медіа”. Про це повідомляє прес-служба холдингу, яку оприлюднив на своїй сторінці у Facebook генеральний директор «Русского радио» і ведучий Radio Roks Сергій Кузін.

“Близько другої години ночі невідомі закидали офіс, де знаходяться найпопулярніші українські радіостанції “коктейлями Молотова” та зникли в напрямку вулиці Новоконстантинівської. Камери відеоспостереження, встановлені на вході зафіксували щонайменше 6-ьох осіб, що кидали палаючі суміші у двері центрального входу”, - повідомляє прес-служба.

У “ТАВР-Медіа” не висловлюють наразі жодних припущень щодо причин нападу та зауважують, що компанія представляє на медійному ринку України радіостанції, які вже багато років користуються заслуженою популярністю в слухачів та є надійними партнерами для українських рекламодавців.

“Сьогодні вночі невідомі цинічно хотіли спалити студіїї, з яких українці щодня чують найпопулярнішу радіостанцію України "Хіт Фм", культову танцювальну радіостанцію "КІСС Фм", єдину рок-радіостанцію в Україні "Радіо ROKS", а також "радіо Relax", "Русское радіо Україна" та радіо "Мелодія", - йдеться у повідомленні.

Керівництво компанії "ТАВР Медіа" заявляє про те, що жодних причин для дикунського нападу не бачить, оскільки протягом усієї свої діяльності, а це більше 10-ти років ТАВР-Медіа займає відверто проукраїнську державницьку позицію, особливо в останні непрості місяці для України. Ведучі радіостанцій особисто постійно беруть учать в акціях на підтримку тих змін, які зараз проходять в Україні.

Генеральний директор "ТАВР-Меді" Ігор Чернишов повідомляє про те, що сьогодні вже подані відповідні заяви до правоохоронних органів щодо розслідування інциденту, а також готується заява особисто на ім’я виконуючого обов’язки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Також Чернишов наголосів, що державницький вектор як в інформаційній, так і в громадській діяльності компанії залишається назмінним і спрямованим на виключно на створення продукту, який буде затребуваним та улюбленим для українців.

Нагадаємо, радіо-холдинг “ТАВР Медіа” пов'язують із бізнесменом Віктором Пінчуком і народним депутатом Миколою Баграєвим (радіомережі «Хіт FM», «Русское радио - Україна», Radio Roks, Kiss FM, Relax та «Мелодія»).

Фото Сергія Кузіна

Liked the article?
Help us be even more cool!