ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві напали на знімальну групу програми "Гроші"

12.04.2012, 05:55
11 квітня у Києві стався напад на знімальну групу програми “Гроші” телеканалу “1+1”, повідомляє ТСН.

Машину департаменту журналістських розслідувань каналу “1+1” в день заблокувало інше авто з емблемою Управління державної охорони. З’ясування стосунків завершилося тим, що журналістам розбили камеру.

Попри те, що нападник виходив з машини з емблемою Управління державної охорони і заходив в стіни саме цього відомства, офіційні представники переконують, що інцидент до службової діяльності стосунку не має, оскільки бійка сталася за межами відомства і під час обідньої перерви.

Після зйомок у Кабінеті Міністрів знімальна група повернулась до припаркованої автівки, але їхнє авто було заблоковано. Чоловік, який вийшов з машини, під склом мав нашивку державної охорони. Спроби знайти паркувальника результату не дали, але за годину власник з’явився і одразу почав питати: “На якій підставі ви знімаєте мене?”. “А на якій підставі ви заблокували нас?”, - запитав журналіст програми “Гроші” Михайло Ткач, попросивши прибрати машину.

Розсекретити особистість блокувальника працівники держохорони так і не наважилися. Речник УДО Ігор Забілик повідомив наступне ТСН: “Подія до оперативно- -службової діяльності управління напряму не стосується, але керівництвом управління, зважаючи на те, що дуже з повагою ставиться до роботи ЗМІ, вже призначило перевірку”.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!