ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві журналіст під час бійки розбив об голову чоловіка пляшку

19.05.2016, 15:08

У Києві в Оболонському районі під час бійки журналіст одного з інформаційних видань розбив об голову чоловіка пляшку. Про це повідомляють “Весті” з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Інцидент стався 18 травня. “Вчора близько 22:00 до нас надійшло повідомлення про бійку в під'їзді на вул. Північній. Патрульні, які виїхали на місце події, побачили на сходах у під'їзді чоловіка з розбитою головою”, - розповіли в прес-службі.

Було встановлено, що голову під час бійки йому розбив журналіст, який знімає квартиру в цьому будинку.

“Було також з'ясовано, що учасники бійки між собою знайомі. Постраждалого забрала швидка. Відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв. У поліцію жоден з учасників бійки поки не звертався”, - повідомили в прес-службі.

Як повідомляється на сайті ГУ НП у м.Києві, поліція з’ясовує обставини інциденту за участю журналіста. За інформацією поліції, до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка, який повідомив, що невідомий вдарив його розбитою скляною пляшкою по голові. Бійка між двома чоловіками сталася у під’їзді будинку на вулиці Північній. Потерпілий перебуває у лікарні. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Liked the article?
Help us be even more cool!