ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві невідомі розбили авто журналістки, яка пише книгу про Корбана

13.01.2016, 12:13

11 січня у Києві невідомі пошкодили автомобіль журналістки Світлани Крюкової. Журналістка пов’язує інцидент зі своєю професійною діяльністю. Про це вона повідомила в коментарі ІМІ.

За її словами, вона вже декілька місяців пише книгу про справу голови політради партії УКРОП Геннадія Корбана.

“Я більш, ніж впевнена, що цей інцидент пов'язаний з моїми розслідуваннями. Заяву в міліцію подала, все зафіксували. Справа в тому, що вже кілька місяців я пишу книгу про справу Геннадія Корбана і фактично про нього - з моменту чернігівських виборів, тому щільно інтегрована в процес. Мене відстежують і прослуховують, як і інших людей, наближених до цієї справи. За мною встановлено стеження”, - розповіла вона.

Машину розбили в той час, коли журналістка була у Корбана в лікарні.

“Машина була припаркована біля лікарні на Амосова, де зараз Корбан перебуває на лікуванні і під арештом. Я була у нього, а коли спустилася ось таке трапилося”, - сказала Світлана.

У свою чергу, як повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у місті Києві, зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

В поліції повідомили, що подія трапилася у Солом’янському районі на вулиці Амосова. “Зловмисники розбили скло правих передніх дверей автомобіля «Хюндай», однак жодних речей із салону машини не викрали. ... За словами потерпілої, окрім механічних пошкоджень її авто, з салону нічого не пропало”, - повідомили в поліції.

Працівники слідчо-оперативної групи Солом’янського управління поліції провели огляд місця події та ряд необхідних першочергових слідчих дій. Правоохоронці з’ясовують усі обставини та мотиви вчинення правопорушення. Проводяться розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до цього кримінального правопорушення.

Як нагадує Громадське ТБ, 31 жовтня 2015 року голову партії УКРОП Геннадія Корбана затримала СБУ. Під час обшуку у приміщеннях партії в Дніпропетровську було вилучено близько 1,5 мільйона гривень. Також знайшли печатки фіктивних фірм, зброю, засоби спостереження та прослуховування.

Корбан затриманий як член злочинного угруповання, яке викрало благодійні кошти для бійців АТО. За даними СБУ, злочинна організація викрала кошти з благодійного фонду, створеного для бійців АТО, в розмірі 40 млн грн, які пішли на придбання цінностей, повідомила речник СБУ Гітлянська.

Корбану висунули підозру за статтями: створення злочинної організації, привласнення коштів, викрадення політичних і громадських діячів, викрадення транспорту.

Фото з Фейсбук Світлани Крюкової

Liked the article?
Help us be even more cool!