ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Херсоні невідомі розпилили газ та стріляли в офісі газети "Новий день"

18.01.2019, 14:20
Фото - khersondaily.com

У Херсоні сьогодні, 18 січня, невідомі чоловіки розпилили сльозогінний газ у приміщенні офісу газети “Новий день” та стріляли по вікнам. В цей час у приміщенні проходила прес-конференція одеських підприємців. Про це повідомляє представник ІМІ у Херсонській області.

Журналіст видання ПІК Олександр Корняков, який був на місці події, розповів представнику ІМІ, що окрім невідомих чоловіків, газ розпилював і голова обласної організації Соціалістичної партії Кирило Стремоусов, який представляється журналістом.

“У якийсь момент в приміщення увірвалися двоє невідомих, які розбризкували сльозогінний газ. Після цього учасники прес-конференції намагалися закрити двері, але в приміщення увірвався Кирило Стремоусов і почав розбризкувати газ. Його вигнали, і в цей момент я почав зйомку”, - розповів представнику ІМІ журналіст видання ПІК Олександр Корняков.Також він розповів, що у невідомий зробив кілька пострілів з травматичного пістолета у вікно над дверима.

Редактор газети “Новий день” Анатолій Жупина повідомив представнику ІМІ, що його не було на місці події. Він знаходиться в одному з районів області. “Обрали такий час, коли мене не було, щоб влаштувати все це”, - сказав Жупина.

Журналістка “Нового дня” Олена Нечипуренко, яка була присутня на місці події, розповіла, що отримала опік очей внаслідок застосування невідомими газу. “Я отримала опік. Швидка була, надавала допомогу тому, хто цього потребував”, - розповіла журналістка.

Зараз на місці події працює поліція. Кирила Стремоусов затримали та направили до відділку поліції. Разом із Стремоусовим до поліції доправили і інших учасників інциденту, повідомляє представник ІМІ з місця події.

Фото - khersondaily.com

Фото - khersondaily.com

Фото - khersondaily.com

Фото - Сергія Нікітенка

Liked the article?
Help us be even more cool!