ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові невідомі пограбували місцевого журналіста

28.12.2018, 11:16
Фото - Фейсбук Олексій Кусов

У Харкові невідомі пограбували керівника та журналіста місцевого інформаційного агентства “Інформбюро” Олексія Кусова і відібрали у нього 9 тисяч доларів. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Згідно з інформацією, інцидент стався 24 грудня на вулиці Отакара Яроша. За даними силовиків, на Олексія Кусова напали двоє невідомих біля будинку та відібрали гроші.

У коментарі ІМІ Олексій Кусов підтвердив, що на нього дійсно напали і пограбували. Напад він пов’язує з професійною діяльністю.

“Напад був, вважаю його замовним, пов'язую з професійною діяльністю, а грабіж стався вже через жадібність... так вважаю я... детальніше поки не можу на прохання правоохоронців”, - сказав Кусов.

Водночас, як повідомляється на сайті Нацполіції в Харківській області, 24 грудня двоє невідомих напали на вулиці Отакара Яроша на 34-річного харків’янина та силою заволоділи грошима в сумі 9 тисяч доларів.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські оглянули місце злочину та опитали свідків.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 ("Грабіж") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до 10 років позбавлення волі.

Поліцейські вживають заходів щодо встановлення осіб зловмисників. Слідчі дії тривають.

Liked the article?
Help us be even more cool!