ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Казахстані в авіакатастрофі загинула журналістка

27.12.2019, 14:56
Фото – Комітет з НС МВС Казахстану
Фото – Комітет з НС МВС Казахстану

Випускова редакторка казахського порталу Informburo.kz Дана Круглова загинула внаслідок аварії літака Bek Air поблизу Алмати (Казахстан). Про це повідомляється на сайті порталу Informburo.kz.

Як повідомляє редакція, подорож на цьому літаку залишалася під питанням, оскільки в Алмати в неї були заплановані робочі зустрічі. Однак Круглова хотіла зустріти Новий рік із батьками в Нур-Султані, у зв'язку з чим і вирішила полетіти цим рейсом.

Головний редактор Informburo.kz Михайло Дорофєєв зазначив, що Дана Круглова була справжньою журналісткою – чесною, сміливою і водночас об'єктивною. Її статті викликали резонанс, ставали прикладом для всіх співробітників редакції. “Це страшна втрата для всіх нас”, – сказав він.

Дана Круглова народилася 8 квітня 1984 року. Закінчила Карагандинський державний університет імені Букетова за фахом “журналістика”. Працювати в Informburo.kz почала у 2016 році на посаді репортера. На початку 2019 року стала випусковим редактором порталу.

Літак Bek Air, вилетів з Алмати в Нур-Султан, зазнав аварії в районі селища Кизил Ту в Алматинській області. На борту перебувало 100 осіб, на 12.30 відомо про 12 загиблих.

Liked the article?
Help us be even more cool!