ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кашмірі застрелили журналіста, який писав для ВВС

15.06.2018, 11:04
Фото - SHUJAAT BUKHARI/TWITTER

У місті Срінагар (Кашмір) застрелили журналіста й редактора місцевої газети Rising Kashmir Шуяата Бухарі. Про це повідомляє Media Sapiens з посиланням на ВВС.

Невідомий вистрілив у нього, коли журналіст сидів у своєму автомобілі. Шуяата Бухарі доставили до лікарні, але згодом повідомили про його смерть.

Поліція також повідомила, що один з охоронців Шуяата Бухарі загинув, а інший отримав важкі поранення. Відповідальність за напад поки ніхто на себе не взяв, однак правоохоронці підозрюють у цьому місцевих бойовиків.

Шуяат Бухарі, окрім роботи в газеті Rising Kashmir, писав також і для BBC. У 2016 році він описав умови, в яких працюють кашмірські журналісти: “Погрози, залякування, напади, арешти та цензура - це частина життя типового місцевого журналіста”. До цього журналіст працював у газеті The Hindu.

Міністр внутрішніх справ Індії Раджнат Сінгх засудив убивство журналіста й назвав його вчинком боягузів. “Це спроба змусити замовкнути всі голоси здорового глузду в Кашмірі”, - зазначив він.

Область Кашмір у Гімалаях протягом десятиліть залишається причиною для конфліктів між Індією та Пакистаном. Як зазначає BBC, це одна з найбільш воєнізованих зон у світі.

Liked the article?
Help us be even more cool!