ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кам’янському на муніципальне телебачення витратять понад мільйон гривень

17.01.2017, 09:36

У місті Кам’янськ (колишній Дніпродзержинськ) Дніпропетровської області муніципальне телебачення ТРК “МІС” отримає фінансову підтримку в розмірі 1,127 мільйона гривень з міського бюджету, повідомляє місцевий ресурс “Событие”.

Грошові надходження передбачені “Програмою розвитку муніципального телебачення ТРК “МІС” на 2017-2018 роки”, затвердженою Кам’янською міською радою.

Як повідомила прес-служба міськради, рішення прийняте з метою “подальшого зміцнення та розвитку інформаційної галузі у місті, забезпечення населення інформацією про місцеві події, надання підтримки роботі журналістів, висвітлення діяльності органів місцевої влади та місцевого самоврядування”.

Цю суму планують витратити на заміну застарілого обладнання, створення нових телепрограм, облаштування студії та декорацій для нових телепрограм, подальший розвиток інтернет-мовлення.

До того ж, у міськраді впевнені, наявність такої програми підтримки дозволить муніципальному телебаченню успішно розвиватися в умовах конкуренції з приватними телерадіокомпаніями та центральними телеканалами.

Комунальне підприємство “Міська інформаційна служба” було створено рішенням міськради від 9 вересня 1998 року. Власником підприємства є територіальна громада міста в особі Кам’янської міськради.

Liked the article?
Help us be even more cool!