ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кам'янському "коктейлями Молотова" закидали друкарню. Напад пов’язують з друком газети "Антимафия"

03.04.2017, 10:40

31 березня у місті Кам'янське (Дніпропетровська область) невідомі закидали будівлю міської друкарні “коктейлями Молотова”. Директорка друкарні Тетяна Кулінич заявила, що пов’язує інцидент із друком газети “Антимафия”.

Як повідомила старша інспекторка сектору моніторингу Кам'янського відділу поліції Олена Тимченко, в поліцію міста о 4.40 надійшло повідомлення, що горить будівля друкарні на вулиці Соборній, 4. На місці події правоохоронці з’ясували, що у вікна друкарні кинули пляшки з горючою сумішшю. Правоохоронці побачили на асфальті три вогнища горіння, і загасили його. Пляшки з горючою сумішшю в приміщення не потрапили, стіни і вікна будівлі були в кіптяви, усередині було все в диму, інформує видання 5692.com.ua.

Правоохоронці викликали пожежників, але їх допомога вже не знадобилася, оскльки всі осередки горіння вже загасили. В результаті розбиті двоє вікон друкарні, постраждалих немає.

Співробітники поліції вилучили ганчірки і пляшки, в яких була горюча суміш. За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 296 ч.2 (хуліганство). Слідство триває.

Директорка друкарні Тетяна Кулінич заявила, що пов’язує інцидент із друком газети “Антимафия”, повідомляє “Детектор медіа”.

“Друкарні більше 100 років, і такий випадок в перший раз. На верстку газету “Антимафія” ми взяли в четвер, від Мілославського (редактор видання – ред.). О 20:30 вона була вже готова, але Мілославський приїхав за нею під ранок. У цей час під друкарнею почали збиратися невідомі, але після приїзду співробітників поліції вони розійшлися.

Близько 4 ранку в вікна почали летіти пляшки. На щастя, обладнання друкарні не постраждало, але пошкодили частину замовлень. Приблизний збиток друкарні близько 50 тисяч гривень. Тираж Мілославського не постраждав, він забрав його рано вранці на таксі”, - розповіла вона.

Як повідомляв ІМІ, 25 лютого у місті Кам’янському (Дніпропетровська область) згорів автомобіль Citroën C5, який належить правозахиснику, видавцеві, редактору газети “Антимафия” Станіславу Мілославському.

Liked the article?
Help us be even more cool!