ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кам’янському головреду місцевих видань спалили автомобіль

13.02.2017, 10:47

У місті Кам’янськ (колишній Дніпродзержинськ) Дніпропетровської області в ніч на 12 лютого невідомі підпалили автомобіль “Таврія”, що належить головному редактору місцевого сайту 5692 та газети “Місто 5692” Сергію Гузю. Редактор заявляє про погрози. Про це повідомляє 5692.

Автомобіль підпалили у дворі будинку, близько 4 ранку. Пожежу помітили сусіди.

“Я не сумніваюся, що автомобіль спалили через нашу чесну і професійну роботу. Деяким впливовим людям в місті не подобалося те, як ми висвітлюємо події в Кам’янському. В останні тижні на редакцію чинився тиск, щоб не допустити виходу нової газети “Місто 5692”, зупинити розслідування, які проводить редакція. Кілька днів тому у мене цікавилися, чи не сталося чого з моїм автомобілем? Думаю, що і наші останні публікації про те, як за допомогою маніпуляцій намагаються відкликати з міськради деяких депутатів, також не всім сподобалися. Прізвища тих, кого я підозрюю, назву дещо пізніше, нехай поки слідчі попрацюють”, - прокоментував Сергій Гузь.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила сліди навмисного підпалу автомобіля. Автомобіль загорівся відразу в декількох місцях. Судячи зі слідів, на багажник кинули пляшку із запальною сумішшю.

“У нашому домі завжди було спокійно, ніяких конфліктів, тому і я, і багато сусідів не боялися залишати автомобілі на ніч прямо у дворі, ніколи ніяких надзвичайних подій не було. Так що це не хуліганство, а навмисний підпал. Добре, що пожежу вчасно помітили, і сусіди встигли відігнати машини, які стояли поруч з “Таврією”, - зазначив Сергій Гузь. - Я вже більше 20 років працюю журналістом, всяке бувало, в тому числі і погрози. Але ми завжди були відкриті для наших читачів і героїв публікацій, давали можливість висловити свою точку зору. Мабуть, зараз ми зачепили інтереси тих, хто не хоче публічно відповідати за свої справи, і готові вдатися до кримінальних методів залякування”.

За фактом підпалу розпочато розслідування, повідомляє видання.

Liked the article?
Help us be even more cool!