ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Кам'янському побили журналіста газети "Лица" (оновлено)

09.01.2019, 11:25
Фото – litsa.com.ua

У місті Кам’янське (Дніпропетровська область) невідомі побили журналіста газети “Лица” В'ячеслава Хорошуна, повідомляється на сайті видання.

Інцидент стався в ніч із 1 на 2 січня в 9-му мікрорайоні міста.

У журналіста забій голови, рвана рана на середньому пальці правої руки, розсічення брови.

“Ми пішли в гості із собакою. Коли дівчина відійшла поспілкуватися по телефону, я залишився із собакою. Вузько, слизькі доріжки. Тягнеться кожна людина назустріч. Я відійшов у бік пропускати їх. Ось подачі й отримав”, – розповів виданню В'ячеслав Хорошун.

За його словами, під час нападу в нього нічого не забрали.

Погроз до цього, уточнив журналіст, йому не надходило.

Як повідомили сайту міста Кам’янське 5692.com.ua в поліції, В'ячеслав Хорошун не звертався до них із заявою про побиття.

У коментарі регіональній представниці ІМІ В'ячеслав Хорошун повідомив, що не пов'язує напад із професійною діяльністю.

“Хіба що це могло бути пов'язане з моїм постом на Фейсбуку, який я написав півтора місяця тому, про нового радника мера (мера Кам'янського – ред.) у роботі зі ЗМІ. Більше нічого такого останнім часом не було. Але це треба було мене спеціально вистежувати, я невпевнений: ніхто не міг знати, де я буду знаходитись у цей час”, – розповів він.

“Ми з моєї дівчиною гуляли із собакою. Вона говорила по телефону, там був вітер, і вона відійшла за під'їзд, щоб краще чути, я був із собакою. Повз проходило четверо, здається, людей. Я стояв до них спиною і уступив їм місце, щоб вони пройшли, але отримав кілька ударів. Оговтався вже, коли моя дівчина почала мене підіймати, її не було всього пару хвилин”, – уточнив він.

Liked the article?
Help us be even more cool!