ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Житомирі зник племінник київської журналістки

04.11.2016, 14:37

Головна редакторка сайту “Твій малюк” Оксана Шевченко просить про допомогу - у Житомирі зник її 27-річний племінник Віталій Зацерковний, повідомляє РБК-Україна.

За її словами, він вже четвертий день не виходить на зв'язок з рідними, а телефони знаходяться поза зоною досяжності.

“Друзі, у мене пропав племінник. 27 років, із Житомира. 4 добу не виходить на зв’язок. Поки що шукаю альтернативні (крім поліції) шляхи пошуку. Можливо, у когось є зв’язки з мобільними операторами лайф і водафон, щоб пробити його телефони… Буду вдячна за будь-яку допомогу”, - написала Шевченко у Фейсбуці.

Вона також повідомила, що, швидше за все, Віталій був у чорно-жовтій (двосторонній) куртці, кепці, рудих черевиках або кросівках. “Його мама не бачила, в чому він йшов. Забрав з собою багато речей. Є підозра, що він поїхав на роботу в Миколаїв охоронцем на завод: він говорив мені, що може поїхати туди або в Одесу”, – розповіла Оксана  “Обозревателю”.

Останній раз Віталій Зацерковний розмовляв зі своєю мамою 31 жовтня вранці. Він не попереджав, що збирається від’їжджати. “Він так робив, – їхав, а потім дзвонив по факту. Але повідомляв обов'язково”, – пояснила Оксана Шевченко.

Вранці 2 листопада мати почала розшукувати Віталія, але його телефон був поза зоною досяжності. В соцмережі “ВКонтакте” Віталій останній раз з'являвся о другій годині ночі 1 листопада. Рідні написали заяву в поліцію за фактом зникнення.

Сьогодні, 4 листопада, у Віталія День народження.

Рідні Віталія просять, якщо ви володієте якоюсь інформацією, писати Оксані Шевченко в Facebook або телефонувати матері Віталія, Альоні. Телефон: (066) 523-8779.

На фото - Віталій Зацерковний, фото - Фейсбук Оксани Шевченко

Liked the article?
Help us be even more cool!