ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Житомирі оголошено підозру нападникам, які побили журналіста видання “20 хвилин"

23.06.2017, 13:01

23 червня у Житомирі оголошено про підозру двом чоловікам, які побили і пограбували журналіста “20 хвилин Житомир” Руслана Мороза. Про це повідомляє Ліга з посиланням на відділ комунікацій поліції Житомирської області.

Нападники ознайомлені з повідомленням про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що вночі 10 червня двоє осіб, завдавши кілька ударів потерпілому, ривком вирвали у нього сумку з відеокамерою і фотоапаратом. За даним фактом 10 червня було розпочато кримінальне провадження.

В результаті проведених слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили причетність до злочину двох чоловіків 18 і 19 років, які пограбували журналіста з корисливих мотивів. Відеокамеру вони здали в ломбард, а отримані гроші розділили між собою.

Як повідомляв ІМІ, у Житомирі 10 червня невідомі жорстоко побили відеооператора видання “20 хвилин Житомир” Руслана Мороза. У результаті відеооператор отримав численні травми середньої тяжкості. Грабіжники викрали техніку та обладнання: відеокамеру, фотоапарат та картки пам’яті. Оскільки ні гаманця, ані мобільного телефону не взяли, слідство не виключає, що причиною нападу стала саме професійна діяльність Руслана Мороза.

За допомогу в знаходженні зловмисників редакція газети оголосила винагороду у 20 тисяч гривень.

Liked the article?
Help us be even more cool!