ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Житомирі депутат вихопив у журналістки телефон і жбурнув на сходи

08.05.2015, 13:35

У Житомирі підсудний депутат Житомирської міської ради, перший заступник голови Луганської цивільно-військової адміністрації Михайло Пухтаєвич вихопив у журналістки телеканалу 112 Олени Галагуз телефон і жбурнув його на сходи. Інцидент стався 7 травня після чергового слухання суду про автомобільне шахрайство, де підсудним є Пухтаєвич, повідомляє Журнал Житомира.

Депутат вихопив телефон під час інтерв'ю з Галагузою.

У зв'язку з інцидентом в міліції, куди звернулася журналістка, було зареєстровано кримінальне провадження стосовно депутата Пухтаєвича.

В ефірі телеканалу "112 Україна" вона розповіла: "Коли закінчилося слухання суду, повинен був бути підхід до преси. Ми представилися, що є журналістами, і попросили пана Михайла дати коментар. Він почав тікати по сходах. Всі журналісти включили камери і слідували за ним. Я в абсолютно спокійній обстановці запитала його, на які кошти він їздить на слухання суду з Луганської області в Житомир і скільки заробляє на посаді чиновника. Після цього він вихопив у мене телефон і жбурнув об підлогу.

“Він вихопив у мене телефон, на який я здійснювала відеофіксацію інтерв'ю і жбурнув на підлогу в приміщенні суду. З моменту написання заяви в міліцію і отримання витягу пройшло півдня. Наприкінці нашої “епопеї” до себе запросив поговорити заступник керівника міськвідділу міліції Олександр Прокопчук, який сказав, що цю статтю можна буде перекваліфікувати на перешкоджання журналістській діяльності у ході слідчих дій. Це відео буде надано як доказ свавілля депутата-чиновника Пухтаєвича”, - розповіла Галагуза.

Як нагадує видання, вже сім років триває розгляд кримінальної справи, в якій Михайло Пухтаєвич є підсудним. 16 квітня засідання суду в Житомирі у кримінальній справі відносно автомобільного шахрайства перенесли.

Житомир.info: Прокуратура Житомира выясняет, хулиганил ли депутат Пухтаевич после судебного заседания

 

Відео Олени Галагузи та сайту 20 хвилин

Liked the article?
Help us be even more cool!