ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Івано-Франківську чиновник, якому не сподобалася інсталяція Porto Franko Gogol Fest, напав на журналіста

13.06.2016, 10:44

11 червня в Івано-Франківській обласній раді керуючий справами Івано-Франківської обласної ради, депутат облради від “Свободи” Василь Скрипничук напав на журналіста ОДТРК “Карпати” Едуарда Скрипника, який знімав інсталяцію фотохудожника Юрія Бакая “Вапно”, та напав на самого автора інсталяції, повідомляє Курс.

Інсталяція експонувалася в фойє обласної ради в рамках Porto Franko Gogol Fest.

Василь Скрипничук неадекватно відреагував на інсталяцію, назвавши її “тіпа інсталяцією” і, відповідаючи на питання митців, чи у нього є ідеї, побажав автору: “щоб таких, як вас, не було”.

Дізнавшись, що організацію виставки погодило керівництво, Скрипничук зателефонував голові обласної ради Олександру Сичу.

“Тут якісь крокодили прийшли, я під камерою говорю, ви говоріть менше, і кажуть, що ви дали дозвіл поставити якусь там палатку... у фойє, давайте я її виведу як керуючий справами... я не думаю”, - зазначив Скрипничук у телефонній розмові з головою облради.

Не отримавши схвальної відповіді, Скрипничук пообіцяв у понеділок заявити про те, що припиняє свою роботу в раді.

Далі Скрипничук обурився, що журналіст його не знає і просить представитись. “Мене знає вся Україна... а Скрипничук прізвище пам'ятаєте?... Ви звідки, з Африки?”, - запитав він журналіста.

Потім з криком “тобі що, у писок дати?” накинувся на журналіста ТРК “Карпати”, затуляючи при цьому камеру. Коли Юрій Бакай намагався відвести керуючого справами від журналіста, Скрипничук почав викручувати йому руку. Сутичку між чиновником та журналістами припинили нацгвардійці, яким також дісталось від Скрипничука, бо, за його словами, “вони не були на фронті, а він був”.

Liked the article?
Help us be even more cool!